Magyar Kortárs Irodalmi Csekkolda

Így hasznosítsd a MAKICS blog tartalmait! 

2020. július 22. 19:35 - SzaVi

Ki-kicsoda a menüpontok közül?

ebf.jpg

Az Inspiráló menüponton belül olyan menő irodalmi kezdeményezéseket, újításokat vagy az óriásplakátokról és a mainstream reklámkampányokból „éppen csak" kiszorult sorozatokat és programokat találhatsz, amelyek közelebb hozhatják számodra a magyar kortárs írók mellett külföldi kortársak és klasszikussá vált szerzők munkáit és magukat a szerzőket.

A Magyar Kortárs Irodalmi Csekkolda, azaz a MAKICS blog értelmetlen volna Csekkolandó kötetek bemutatása nélkül, így ez a menüpont ezt a fundamentális funkciót kívánja betölteni. Ha már idetévedsz, ne légy rest lepörgetni a bejegyzéseket a végükig, ahol segítek neked belőni, hogy érdemes-e elolvasnod a kötetet, vagy nem javaslom neked, mert úgy sem tetszene.

Mi történik az irodalmi életben? Milyen kihívások állnak a kortárs írók előtt? Milyen érdekfeszítő viták zajlanak a hazai irodalmi életet meghatározó szereplők között? Az aktuális válaszokat és forró témákat a Kitekintő rovatban találod.

A verso latin kifejezés sokféleképpen fordítható, jelenti, hogy fejét töri, nyugtalanít, körben forgat, magyaráz. Éppen ezért a Verso rovatban fontos közéleti hírekre, társadalmi incidensekre vagy érdekes, megmozgató szövegekre reflektáló, (remélhetőleg) irodalmi igényességű saját írásokat olvashatsz tőlem. 

Ha volna kérdésed, kérésed, észrevételed, esetleg építő kritikád, ne tartsd magadban, írj nekem üzenetet Facebookon vagy Instagramon!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://makics.blog.hu/api/trackback/id/tr616043344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása